BAR

Vi kan hele tiden, uansett hvor vi er, i «real time», se hvem som er på jobb i de ulike restaurantene.

Når du besøker en av BAR sine 3 restauranter i Oslo, skal du vite at servitørene har sine vaktlister, timelister, samt dagsaktuelle beskjeder fra restaurantsjefen, i lommen.
På kjøkkenet kan kjøkkensjef fokusere på å trylle frem spennende retter med inspirasjon fra hele verden, i trygghet om at alle kokker vet når de skal være på plass. Dette fordi alt administrativt arbeide med vaktplaner, fravær og timelister er utført på en brøkdel av tiden man tidligere brukte. Vaktlisten er alltid oppdatert og tilgjengelig hvor som helst og når som helst.

BAR bruker siste teknologi innen ressursplanlegging bla. via Appen fra IT virksomheten -Tamigo, markedslederen innen online vaktplan løsninger til restauranter og cafeer. Fra Appen kan de ansatte i tillegg til å se oppdaterte vaktlister og beskjeder også bytte vakter, melde interesse for åpne vakter og be om fravær.

Kontroll på lønnskostnadene

«Vi har takket være Tamigo spart inn på lønnstimer. For selv om ansatte kommer inn tidligere en vakt-satt bare for å få ekstra timer, så korrigeres det automatisk til vaktens oppsatte starttid.» Sier Controller i BAR kjeden, Anders Nilsson

«Med hjelp av Tamigo har vi fått mye bedre kontroll på lønnskostnadene», fortsetter Anders Nilsson. Med Tamigo, kan nemlig ansvarlig vaktplanlegger umiddelbart, i det han legger vaktplanene i ukene som kommer, se om han holder seg innenfor budsjetterte timer og lønnskostnader. I tillegg kan man sentralt følge med, og gripe inn i forkant dersom planer ikke balanserer med forventet omsetning. «Vi kan hele tiden uansett hvor vi er, følge med på, i «real time», hvem som er på jobb på de ulike restaurantene, og ringe ansvarlig for å sjekke hvorfor det er så mange på jobb.»

 


Lønnskjøringene har blitt mye enklere og mer effektivt. Når vi får systemet integrert med vårt regnskapssystem så sparer det enda mer tid og arbeide

 

 Med få klikk hentes den automatisk summerte Timelisten i Tamigo, ut på fil. Filen leses så direkte inn i lønnssystemet.

 

BAR restaurantene på Tjuvholmen – Vulkan – Bygdøy Alle har implementert Tamigo Vaktplan