Nyheder

Bolia.com: ”Vi velger holdning fremfor kompetanser”

torsdag, mai 12, 2016

Derfor støtter Tamigos lett tilgjengelige, online vaktplan perfekt opp om møbel-suksessens rekrutteringsstrategi.

Les mer

La vaktplanen speile din butikk og spar flere tusen i lønnskostnader

fredag, april 8, 2016

Det kan hentes markante lønnsbesparelser, hvis vaktplanene i detaljhandelen avspeiler butikksjefenes kunnskap om arbeidsgangen.

Les mer

Tamigo -raskeste vei til målet

mandag, september 21, 2015

Virksomheter som trer inn i nye markeder møter ofte en myriade av forskjellige land-spesifikke krav og utfordringer. Men å bruke ett felles workforce management system, på tvers av landegrensene, kan redusere implementeringstiden og redusere implementering kostnaden betraktelig.

Les mer

Personalliste

mandag, september 21, 2015

Driver du Restaurant/Kafe eller annen virksomhet med krav om å føre Personallister, vil du erfare at i Tamigo inkluderes en digital versjon. Dine ansatte logger seg inn og ut av arbeidet via Tamigo Touch (Stempelur) på Appen/Kassen/Nettbrett eller lignende. Så snart de er logget på, er de også behørig registrert i Personalliste. 

Les mer

Jordbærpikene - styrer arbeidsdagen med Tamigo

tirsdag, juli 14, 2015

Over hele Norge finner du restaurantkjeden Jordbærpikene. Med Tamigo Vaktplan opplever de ansatte bedre oversikt over vakter/arbeidstider, lønn og fravær.

Les mer

Unge ansatte fremtvinger behovet for digitalisering

tirsdag, juli 14, 2015

Uten en online vaktplan og en smarttelefon app til å kommunisere med timelønnet ungdom innen handel, kan gi trøbbel.

Å ta en jobb innen handel, er typisk det første møte med arbeidslivet for mange unge. Derfor er også de fleste innen handelsnæringen nærmest “født” med en Smarttelefon i hånden og uinnskrenket tilgang til internett. Som en konsekvens er god ledelse i dag, tett knyttet til hvor god virksomheten er til å kommunisere med de “digitalisert innfødte”.

Les mer