Her kan du treffe noen av de som bruker tamigo hver dag.

Se nedenfor hvorfor de har valgt å bruke tamigo.

Se hva våre kunder sier om tamigo

bar customer case

Vi kan hele tiden, uansett hvor vi er, i "real time", se hvem som er på jobb i de ulike restaurantene.

Når du besøker en av BAR sine 3 restauranter i Oslo, skal du vite at servitørene har sine vaktlister, timelister, samt dagsaktuelle beskjeder fra restaurantsjefen, i lommen.

På kjøkkenet kan kjøkkensjef fokusere på å trylle frem spennende retter med inspirasjon fra hele verden, i trygghet om at alle kokker vet når de skal være på plass. Dette fordi alt administrativt arbeide med vaktplaner, fravær og timelister er utført på en brøkdel av tiden man tidligere brukte. Vaktlisten er alltid oppdatert og tilgjengelig hvor som helst og når som helst.

BAR bruker siste teknologi innen ressursplanlegging bla. via appen fra tamigo, markedslederen innen online vaktplan løsninger til restauranter og cafeer. Fra appen kan de ansatte i tillegg til å se oppdaterte vaktlister og beskjeder også bytte vakter, melde interesse for åpne vakter og be om fravær.

Vi har takket være tamigo spart inn på lønnstimer. For selv om ansatte kommer inn tidligere en vakt-satt bare for å få ekstra timer, så korrigeres det automatisk til vaktens oppsatte starttid.

"Med hjelp av tamigo har vi fått mye bedre kontroll på lønnskostnadene", fortsetter Anders Nilsson. Med tamigo, kan nemlig ansvarlig vaktplanlegger umiddelbart, i det han legger vaktplanene i ukene som kommer, se om han holder seg innenfor budsjetterte timer og lønnskostnader. I tillegg kan man sentralt følge med, og gripe inn i forkant dersom planer ikke balanserer med forventet omsetning.

Lønnskjøringene har blitt mye enklere og mer effektivt. Når vi får systemet integrert med vårt regnskapssystem så sparer det enda mer tid og arbeide.

Aquarama customer case

Før og etter at vi innførte tamigo, er som før og etter steinalderen i vår bedrift.

"I en sesongbetontbedrift som Aquarama med lange åpningstider, mye skiftordninger og masse deltidsansatte som også jobber i flere avdelinger, har tamigo blitt et uunnværlig verktøy der man både som planlegger og som medarbeider, lett holder oversikten i alle avdelinger, fra dag til dag og fra periode til periode. Før og etter vi innførte tamigo er som før og etter steinalderen i vår bedrift" sier Unni Mesel, Administrerende Direktør i Aquarama. “Fra ufullstendige timelister på papir som man måtte bruke mye tid på å tyde og dobbeltsjekke, er det nå mye lettere å holde oversikt."

For våre ansatte har det blitt mye enklere å holde seg oppdatert på både egne og andres vakter via tamigo. Ikke minst via appen som de fleste har lastet ned på sin mobil. Det er også meget enkelt å bytte vakter, legge ut ledige vakter, by på vakter med mere.

"tamigo har også et stort potensiale som system, som vi bare så vidt har begynt å utnytte" sier Unni Mesel og fortsetter: "Det faktum at vi kan registrere f.eks. lønnsbudsjetter og holde løpende oversikt over personalkostnader i forhold til budsjett er både nyttig for ledelsen og ikke minst motiverende for de mellomledere som blir målt på timeforbruket i sin avdeling."

Ettersom vi ikke har utviklet noe eget intranett bruker vi også tamigo for å få ut informasjon til samtlige medarbeidere på en effektiv måte. Eksempelvis sender vi sms via systemet ved viktig informasjon – der vi evt henviser til utfyllende opplysninger på tamigo eller på nettsidene. Videre legger vi ut hele dokumenter til bruk ved behov; rett og slett som et oppslagsverk alle har tilgang til når de trenger det.

Triumph customer case

Hver eneste Retail Manager vet hvor vanskelig det kan være å få en komplett oversikt over bedriften via et regneark i Excel – omsetning, produktivitet og lønnskostnader osv. Det var derfor et enkelt valg for Triumph Benelux å implementere tamigo, til å hjelpe dem med å optimalisere bedriften deres ved å samle all informasjon på ETT sted.

"Våre Triumph-kollegaer i Danmark brukte allerede tamigo og var veldig fornøyde. Det var derfor logisk for Triumph Benelux å implementere tamigo også”, sier Lia Vos, HR Operations Specialist Benelux.

Med kun noen få klikk, gir tamigo Triumph Benelux innsikt i flere KPI’er, slik som budsjetter, produktivitet, lønnsprosenter, omsetning og lønnskostnader. Dette gjør det enklere å systematisere ytelsen hos butikkene i Triumph, takket være den konsistente og oppdaterte dataene som vises i tamigo.

“Som lønningsansvarlig sparer jeg mye tid med tamigo. Jeg kan enkelt eksportere alle nødvendige komponenter for månedlig lønnsutbetaling fra tamigo til vårt lønnssystem.”
Rema1000 customer case

Butikkdrivere har ikke tid til å lese lange brukermanualer. En av nøkkelfordelene med tamigo, er at nye butikkdrivere kun trenger noen få timer med opplæring.

Den lett tilgjengelige online vaktplanen og oversikten over lønnsprosentene, var bare noen av grunnene til hvorfor dagligvarekjeden REMA 1000 valgte tamigo fremfor andre Workforce Management-løsninger i 2008.

“Andre kjeder har andre økonomi- og vaktplansystemer som krever mye kursing og kontinuerlige oppdateringer, før systemet skaper verdi for butikkdriverne. Vi valgte en annen kurs, og vi har lykkes med det”, sier HR Manager Svend Halse Petersen.

tamigo har ikke bare hatt en positiv effekt på de selvstendige butikkdriverne i REMA 1000. På hovedkontoret i Horsens, Danmark, bidrar tamigo med å minimere tidkrevende administrative oppgaver, og gir hovedkontoret en god oversikt over den suksessfulle dagligvarekjeden.
Customer case Johan Bulow

tamigo har gitt både ledelse og de ansatte en oversikt over vaktlister og lønn, noe vi ikke kunne fått på noen annen måte.

Det eksklusive lakrismerket – Lakrids by Johan Bülow – byttet til tamigos Workforce Management-løsning tilbake i 2012. Håndskrevne vaktplaner ble raskt erstattet med oppdaterte og automatiserte vaktplaner, og Lakrids valgte å registrere tider via tamigos timeregistrering, Touch.

Når du kun har unge ansatte, er det et stort pluss at kommunikasjon rundt vaktplaner og vaktbytter kan foregå via meldinger på tamigos brukervennlige app.

"tamigo har ikke bare minimert tidkrevende og manuelle oppgaver hos Lakrids, men har også betydelig forbedret medarbeiderkommunikasjon", sier Anita Møllebro, Retail Design Manager.

Før vi startet med tamigo sendte vi e-post til personalet, men de la nesten aldri merke til dem.

Bolia customer case

Det er ikke unormalt for kjeder innen varehandel å ende opp med å implementere ulike Workforce Management-løsninger ved alle deres lokasjoner – tilbudt av ulike leverandører.

Bolia (som er tilstede i mange europeiske land), gjennomsøkte markedet nøye før de valgte en Workforce Management-løsning: “Vi valgte tamigo, da systemet allerede ble benyttet i flere andre land, og var enkelt å bruke,” sier International HR Manager, Anette Sørensen.

tamigo gir en uvurderlig oversikt over lønnskostnader og korrekt lønn for alle butikker på tvers av landene.

Med mange deltidsansatte, er det ofte endringer i vaktplanene, men ifølge Anette Sørensen, gjør tamigo disse endringene superenkle å håndtere med minimalt bruk av administrative ressurser.

Uavhengig av land eller kultur, har vårt førsteinntrykk – at tamigo er et brukervennlig planleggingsverktøy for alle våre ansatte – blitt bekreftet.

Danhostel customer case

tamigo gir deg enkelt god oversikt, noe som betyr at du alltid holdes oppdatert. Det er derfor tamigo er et uvurderlig verktøy.

Siden 2014 har tamigo optimalisert administreringen av personalet hos Danhostel i Helsingør, Danmark. Før de startet å bruke tamigo, registrerte Danhostels ansatte timene sine på papirlapper.

Deputy Manager, Nicolai Stuctoft, husker: “Det var et fullstendig kaos, da de ansatte registrerte timene sine på papirlapper, og jeg måtte gå gjennom hver og en av dem … hvis de i det hele tatt husket å levere dem inn.”

Som hos andre hoteller og hosteller, er det også sesongmessige svingninger hos Danhostel. Det er en betydelig økning av unge ansatte i løpet av sommermånedene. Selv om høysesongen betyr mange nye ansikter, tar det ikke lang tid for Nicolai Stubtoft å lære opp nye ansatte i hvordan de bruker tamigo. Etter en kort introduksjon, kan de ansatte enkelt initiere vaktbytter med hverandre uten at ledelsen behøver å være involvert.

Alt jeg trenger å gjøre til slutt, er å godkjenne hva de ansatte har blitt enige om seg imellom, og det er rett og slett strålende.

Sticks N Sushi customer case

Siden 2006 har tamigo hjulpet Sticks’n’Sushi med å forbedre daglige drift.

tamigos vaktplan er utrolig enkel å bruke for den individuelle planlegger. Og fordi vaktplan menyen konstant blir oppdatert med nye og brukervennlige funksjoner, blir den faktisk enklere og enklere å bruke”, sier Operations Manager, Tommy Hvid.

Tommy Hvid syns også at tamigos app er “genial”. App-en gir både planleggere og ansatte tilgang til nøkkelfunksjoner og informasjon når som helst, hvor som helst. Planleggere kan tilby åpne vakter til ansatte via app-en, mens medarbeidere kan bytte vakter og be om fravær på farten.

"Det er også et stort pluss at vårt personale har tilgang til tamigos forside både i web-løsningen og på appen for å kunne se bilder og beskrivelser av våre interne kampanjer og spesialer," sier Tommy Hvid.

Som Operations Manager, er Tommy Hvid sikker på at tamigos økonomiske oversikt har en direkte innflytelse på Sticks’n’Sushis omsetning. Når budsjettet er lastet inn i tamigo, kan både ledelsen og den enkelte planleggeren nøyaktig se om den planlagte vaktplanen samsvarer med det budsjetterte rammeverket.

Det er utrolig viktig at vi kan se estimerte lønnskostnader og lønnsprosenten idet vi oppretter våre vaktplaner. I tillegg viser tamigo nøyaktige lønnskostnader mot omsetning på tvers av alle restaurantene. Denne fleksibiliteten og oversikten er ‘spot on’ for alle restaurantkjeder.

Scotch & Soda

De 35 Scotch & Soda butikkene i Tyskland og Østerrike stengte i mars 2020, når resten av Europa også ble nedstengt. Med tamigo hadde kjeden en enkel og effektiv måte å nå ut til alle sine butikkmedarbeidere, uavhengig av hvor de befant seg.

De brukte det ikke bare for å holde de ansatte informert om den siste utviklingen, men også for å holde moralen oppe.

«Den enkleste måten å nå ut til våre ansatte med beskjeder, har vært via forsiden i tamigo. Her har vi delt oppdateringer og intern informasjon om den spesielle situasjonen og arbeidsflyten. Dessuten sendte vår CEO et brev til de ansatte for å gi litt oppmuntring, som også ble delt via tamigo» sier Mirijana Krstanovic, og legger til:

«Uavhengig av den nåværende situasjonen, har vi også sendt ut SMS ‘er og eposter gjennom tamigo til våre ansatte for å invitere dem til vår årlige spørreundersøkelse om deres tilfredshet i jobben deres. Dette har hjulpet oss godt på vei med å få flere kolleger til å delta i undersøkelsen»

tamigo har ikke bare gjort det enklere for Scotch & Soda å kommunisere med deres ansatte siden de startet å bruke løsningen i 2018

Før tamigo var de avhengige av regneark i Excel for vaktplanlegging, fraværshåndtering etc. Overgangen til en skybasert workforce management løsning ble tatt godt imot av personalet.

«Kollegene mine elsker det – tamigo er veldig enkelt å bruke! Personalet i butikkene foretrekker tamigo appen for å se når de har vakter, fridager og sjekke sine faktiske timer» Konkluderer Mirijana Krstanovic

Book din gratis demo

Legg inn kontaktinformasjon nedenfor, og vi tar kontakt for å finne et tidspunkt som passer.

Jeg har lest og akseptert tamigo's Privacy Policy.