Hvordan COOer i detaljhandelbransjen kan skape vekst med tamigo
Hvordan COOer i detaljhandelbransjen kan skape vekst med tamigo

Administrer KPIer og mål ytelse og produktivitet på tvers av alle dine butikker, lokalt og globalt, med tamigo. Med en fullstendig oversikt over din butikkjede kan du enkelt optimalisere workforce operations - enten i hver avdeling eller på organisasjonsnivå.

 

Med vår skybaserte løsning som samler workforce data og lar deg prognostisere produktivitet og evaluere ytelse, gjør tamigo det mulig for COOer i internasjonale butikkjeder å kunne effektivisere driften og drive en bærekraftig vekst.

Lær hvordan du kan optimalisere virksomheten – book en gratis demo
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 måter COOer i detaljhandelbransjen kan effektivisere driften med tamigo:

Kartlegg ytelse på tvers av din butikkjede. Prognostiser eller se resultater med tamigo. Følg datatrender på tvers av alle avdelinger, butikker, og evaluer produktiviteten, for å se hvilke butikker som utmerker seg og hvilke butikker som trenger optimalisering.

 

Skap bærekraftig vekst. Enkelt legg til strategien din for å la butikkjeden din vokse med de konsekvente og pålitelige dataene du genererer med tamigo.

 

Forbedre kommunikasjon med ledere. Opprett et felles grunnlag med individuelle butikk- eller distriktledere ved å samle alle ansattedata, oppdateringer og kommunikasjon i ÉN tilgjengelig løsning.

 

Sikre lønnsomme vaktplaner og transparente lønnskostnader. Ved å legge inn budsjett i tamigo, vil både du og butikklederne få en presis oversikt over alle planlagte vakter, og deretter vurdere lønnskostnadene.

 

Definer og følg opp KPIer. Enkelt administrer KPIer for produktivitet i hver enkelt butikk og avdeling, uavhengig av lokasjon. Definer felles KPIer for å få sammenlignbare data, slik at du kan lære av de beste butikkene, samt optimalisere hvor det er nødvendig.

Overview of hours screenshot

tamigo har gitt både hovedkontoret og de individuelle butikkdriverne muligheten til å se fremover, ved hjelp av lønnsprosenter, lønnskostnader og omsetning – og dette kan sees i dag, i morgen og tre måneder fremover.

Svend Halse Petersen
Rema 1000, HR Manager