Hvordan COOer i restaurant- og kafébransjen kan skape vekst med tamigo
Hvordan COOer i restaurant- og kafébransjen kan skape vekst med tamigo

Administrer KPIer og mål ytelse og produktivitet på tvers av alle dine restauranter og kaféer, lokalt og globalt, med tamigo. Med en fullstendig oversikt over din restaurant- eller kafékjede kan du enkelt optimalisere workforce operations - enten i hver avdeling eller på organisasjonsnivå.

 

Med vår skybaserte løsning som samler workforce data og lar deg prognostisere produktivitet og evaluere ytelse, gjør tamigo det mulig for COOer i internasjonale restauranter og kafékjeder å kunne effektivisere driften og drive en bærekraftig vekst.

Lær hvordan du kan optimalisere virksomheten – book en gratis demo
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 måter COOer kan effektivisere driften i restaurant- eller kafékjeder med tamigo:

Kartlegg ytelse på tvers av din restaurant- eller kafékjede. Prognostiser eller se resultater med tamigo. Følg datatrender på tvers av restaurantene eller kaféene, og evaluer produktiviteten blant servitører og kjøkkenpersonell, for å se hvilke avdelinger som utmerker seg og hvilke avdelinger som trenger optimalisering.

 

Skap bærekraftig vekst. Enkelt legg til strategien din for å la restaurant- eller kafékjeden din vokse med de konsekvente og pålitelige dataene du genererer med tamigo.

 

Forbedre kommunikasjon med ledere. Opprett et felles grunnlag med individuelle restauranter/kaféer eller distriktledere ved å samle alle ansattedata, oppdateringer og kommunikasjon i ÉN tilgjengelig løsning.

 

Sikre lønnsomme vaktplaner og transparente lønnskostnader. Ved å legge inn budsjett i tamigo, vil både du og de lokale planleggerne få en presis oversikt over alle planlagte vakter, og deretter vurdere lønnskostnadene for servitører, verter/vertinner, kjøkkenpersonell, osv.

 

Definer og følg opp KPIer. Enkelt administrer KPIer for produktivitet i hver enkelt restaurant eller kafé. Definer felles KPIer for å få sammenlignbare data, slik at du kan lære av de beste restaurantene og kaféene, samt optimalisere hvor det er nødvendig.

Overview of hours screenshot

Det er utrolig viktig at vi kan se hva våre vaktplaner koster mens vi lager dem. I tillegg viser tamigo nøyaktige lønnskostnader mot inntekter på tvers av alle restauranter.

Tommy Hvid
Sticks'n'Sushi, Operations Manager